perutku bunyi

Huhuhu kerap sngt perut ni bunyi tanda lapar... Tp knp ada bunyi2 prut ni.. X selesa pun ada.. Kndungan dh 7w

6 Các câu trả lời

Constantly mkn tp sedikit xblh bnyk... Air suam panas mcm tu blh kurang kn ckit rasa.. Standby biskut jacobs mcm tu yg kosong... 😅 Sy 10 week skg pun rasa mcm sis... #3rdpregnancy

sy skrg dah 7 weeks jugak.. tanda bunyi selera nk makan .. 😂 asyik nk makan jer kerja sy pregnant yg nom2 ni

Normal tu sis.. Sy pon cmtu gk.. Klu bunyi je.., sy mkn skit2.. Xpun teguk ai kosong

Kena makan portion sikit tapi kerap, tu angin tu. Jangan biar perut lapar.

Normal rasanya. Sy dulu pun mcm tu. Kena kerap makan.

Angin kot, sis.