Keluar drah lpas bsama suami .bila gi kencing keluar sedikit macan darah beku.sekali tu je keluar

Hri ni 35mggu 3 hari..keluar drh tu 3 hari lpas tapi perut xder sakit...adakah tu tanda nk melahirkan..?

1 Trả lời

sy pernah ada discharge mcm ni lepas bersama suami. sy bagitau nurse,dia suruh sy ke emergency. Dr scan dan ambik darah semua,tp tiada masalah dan sy dibenarkan balik. kalau tak silap nak dekat sebulan kemudian sy bersalin. sis pegi ja pac,bagitau masalah sis. takut uri dibawah atau ada masalah lain. sy masa tu discharged darah sebesar 50 sen,tu pun bukan darah segar. mcm warna pinkish mcm tu

9mo trước

ok tq awk