Breastfeeding

Hello ! How can I stop my 10 month old from breastfeeding? I really have to work abroad. I exclusively breastfed him since birth. Please help me 😭

2 Các câu trả lời

You can start po introducing your baby sa bottle mommy. Try to look for bottle na soft ang tits momsh.. and introduce it slowly ke baby until masanay po sya.

4y trước

opo nag bobote naman na po sya kaso yun nga gusto ko na tumigil gatas ko

train nyo po e bottle feed c bby. if u have ample supply of breastmilk, yun muna ipa feed. then u can slowly switch to formula.