low blood preasure and diabetes..

how can I handle this during my pregnancy? ?

3 Các câu trả lời

hi mommy... i have a lil tips for diabetes : 1) u can have oats, peanuts, bread, yougurt. 2) cut down rice - a small bowl size perhaps, dont consume instants noodles 3) say bye2 to sugary food, fruits & juices 4) eat more fish, meat, vegetables as kacang panjang, bendi, bayam.. its helping much.. 5) dont skip your meal time 6) eat frequently but in small portion can help you to avoid feeling hungry. i usually take peanuts as my snacky.. avoid kacang parang..

jgn tidur lewat.. jangan berjaga malam.. makan makanan yang seimbang.. banyakkan sayuran hijau dan buah-buahan berkhasiat.. jangan terlalu stress..