Maaf nak tanya ada ke yang pernah bersalin di hospital kota tinggi,ok tak...banyak dengar tak bagus

Hospital kota tinggi

1 Trả lời

sy tkde pgalaman bersalin kota tinggi, tapi 3 org family sy prnh bersalin situ ..smua ckp tknk da bersalin kt kota😂 ..so smua bersalin tmpt sendiri bru balik kg berpantang ..dulu akk ipar prnh prgi hosp sbb da turun tanda and da ada bukaan ..tpi hosp suruh balik jugak ..padahal hosp ngn rumah stgh jam jauh tpi trpaksa ulang alik byk kli