seluk lepas jahit

Hospital gov mmg lepas brsalin dan jahit kene seluk balik ke? Sbb baca pnglamn org ramai je mcm kene seluk lps jahit. Seram pula rasa.

30 Các câu trả lời

Yep. Lepas jahit akan di seluk balik sebab nak check jahit plus nak check ada tempat lain yang koyak ke tidak. Sakit memang sakit. Tapi redhooooo je lah

5y trước

Yeap. Dia masokkan jari je. Skejap je. Masa dia masokkan jari. Dia akan suruh kemut sikit. Tu je. 3 kali check

Mmg kena seluk....tp xyah la sis nk menakutkan diri sis sdri....xsakit sgt....mybe terasa sikit....kalau asyik pk sakit...takut...mmg akn takut la....

5y trước

Bukn tkotkn dri..sbb lps jhit kn rasa bise tu... Jd tkot lah jari tu kne jhitan yg baru tu. 2ank sblom ni xpna kne sluk lg lps jhit

Baru kena tadi.. Hehe.. Dy seluk depan n blakng.. Siap la... Mcm sy kena jahit byk.. Sakit jgk la masa dy seluk tu.. Tp nasib la kejap je..

5y trước

Bpe jari dia sluk?? Jap sluk blkng tu seluk mana?? Kt tmpt jhit tu klo dia seluk sakit sgt x?

kene seluk kt ehem takut darah beku . dah tu kat dubur pun kene sbb nk rasa jahitan tembus atau tk . tak sakit pun .

5y trước

aik sy kene jahit tak sakit pun . die ccuk tak sakit . die taring benang tu terasa tegag sikit .

Dia seluk utk bersih kn darah kt dlm rahim je sis, tp xsakit sgt sb msa tu mgkn kta bru lps rsa sakit bsalin y amat

5y trước

Harap cmtu lah.. hrp xrasa nyilu tu lah

haah mmng diorang seluk lepas jahit .doc nak tahu awk rasa selesa ke tak untuk berak nnti. tak sakit pun la.

5y trước

tak, jahitan tu bhg tepi. doc seluk kat tempat kita berak tu. dia akan tanya awak ada rasa sakit ke tak bila doc seluk. kalau sakit maybe jahitan tu terlebih jahit . mcm tu la...

Kena seluk sbb nk keluarkan darah beku. X sakit pon. Sakit contraction lagi dasyat.

5y trước

Dia seluk guna stgh jari je. Bkn seluk dalam mcm nk check jalan tu. Mmg akan terkena jahitan tapi sakit biase je yg kite boleh tahan.

btul, ade kwan tu pon, dia bgtawu, dia kne seluk balik lepas jahit

Yup. Tapi takde apa pun. Masa tu badan kena relaks, tenang je. 🤭

5y trước

Nak kata dalam pun saya tak ingat. Sebab tak rasa apa sangat pun. Doktor lebih tahu, jangan bebankan kepala dengan hal remeh. Once jadi ibu, semua benda kena hadap. 😊 Jangan kusutkan kepala dengan benda yang orang takutkan. Buat rileks je.

Seluk nk tgok jahit je... Biasa nya sebelum discharge die cek balik

5y trước

Bkn... Tgok jahitan je