Ceaser mom here

To be honest dah habis redha bila 2nd baby ni kena ceaser. For the sake of baby kita redha sangat. Tapi bila dah balik dgn sakit, sakit sangat2. Dgn anak sulung yg baru 3y pon tak boleh nak dekat2 dgn dia.. im so down.. dia sgt active n sgt chubby (20kg++). Semua org suruh gap dgn dia. Dah tak boleh peluk cium dia mcm selalu.. menangis sendiri malam2 fikir kenapa kena ceaser. Sakit pon tak tertahan. Lagi dgn tak boleh berak.. what should i do ??

1 Trả lời

anak 3y dah fhm, so explain dgn dia why xboleh mummy dukung, gurau2 kasar. especially dkt bahagian czer. takat nak peluk cium tu xde mslh pon. and x perlu pon sampai nak jauh kn diri dari dia. nnti die ingt mummy x sayang dia bila ada adik. bila main dgn die ltk kn bantal kecik dkt bahagian perut tu. supaya die x terlanggar.