Urut selepas bersalin bagus buat berapa minggu atau hari ya?

Holla pretty mommies…nak tanya berapa hari atau minggu ye yang sesuai untuk urutan selepas bersalin atau berpantang…sebab nak tahu & plan…terima kasih#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

sis preg ank 1st ye ? slalu nyaa lepas bersalin bby kena jaundice .. mcm ank sy kuning lama 14h jgk .. dah discharge kuning bru sy mengurut . sbbnya spnjg 14h tuh sy tak dpt rehat sgt pgi² nak kena ulang alik klinik check up baby kuning .. slalunya mak bidan suggest lps baby abis kuning . deorang akn dtg mengurut pgi² .. lain tmpt lain pengalaman rasanya sis . try tnya mak bidan tmpt sis .