pampers newborn

Holla mommiesss . Boleh x share pampers brand ape yg elok untuk newborn ? #firstbabyy

45 Các câu trả lời

Huggies sis!❤ sesuai untuk newborn. Saya pun pakai utk si babygirl 🤗

saya pakai petpet je. pastu banyak dapat sample. boleh request. cari kat facebook

Applecrumby..anak sy pakai dr newborn smpai setahun baru tukar ke genki sekarang

For me,mamy poko is the best.2nd pet pet or drypers...

Mamy poko & drypers ok.. X bocor n x basah..

I use drypers nb, dah besar sikit selalu bocor pulak, tukar petpet

5y trước

pet pet tak pernah bocor..smpai sekarang dah setahun pun tetap pakai pet pet lg

Sy dlu terus pakai pampers genki size s.

Huggies, memang terbaik ! Xnk curang dh

5y trước

Itulaa..mgkin xsesuai..jenis sy,akan tukar pampers anak kalau dh basah even bru kencing sikit.sbb x nk kulit anak melecet..utk diaper yg bru ni,kencing anak x licking,cume bile anak popo,terkeluar kt bhgian atas n tepi..smpai hbis seluar kotor..hukhukhuk..xtau jenis diaper lain yg sama jenis mcm design huggies yg dulu

Drypers touch ngn genki👍👍👍👍

Dulu saya guba drypers n huggies