kaki krem

Holla mommies..siapa tahu supplement murah utk kalsium?lately kaki selalu krem waktu tido mlm...nk berjln pun sakit..

6 Các câu trả lời

biasa klu kaki krem tu kata nurse kurang kalsium.time checkup tu bagi tahu doktor nti dia akan bagi ubat kalsium.kk biasa ada bagi.sbb sya 3 ank sebelum ni selalu krem kaki masa tu check kat swasta sya plak tak pernah bagi tahu doktor ingatkan normal.mulut pun jenis mlas nak bertanya🤣.ngandung ank ke 4 sya kena refer kk sbb ada darah tingi so doktor bagi sekali ubat kalsium.sepanjang ngandung tu smp bsalin sekali je kena krem.

Beli je la kalsium tablet kat farmasi sis.. 60sen je sekeping.. 300mg punya dose.. Kalau sy makan 2 kali, since sy alergik susu, minum susu je cirit.. So dari awal pregnant tak minum susu.. Sy mkn kalsium tablet je, beli kat farmasi.. Tapi kena jarak kan dgn pengambilan ubat tambah darah.. Contoh sy, 9am sy ambik sangobion, 3pm ambik kalsium, 9pm ambik obimin..

sy mkn shaklee ostematrix tu, mmg bagus sgt utk yg kurg kalsium.. sy jenis yg xpercaya mkn supplement itu ini, tapi yg tu mmg serius berkesan utk sy, sy mkn sbb sy xmnum susu n soya, kakak sy mkn sbb dia kata berkesan utk dia yg kerap krem/tarik2 kat kaki time peknen.. try la cari. :)

Saya makan obical, beli kat farmasi RM30+. Pastu tidur malam pakai compression sock beli kat daiso, memang terkawal krem kaki.

Mintak kt kk. Free je. Sy mintak calcium sbb sy xminum susu.

Saya beli dekat shopee, satu kotak RM8