detail scan

hi mommy wajib tak detail scan ni ? macam mana eh kalau dah terlepas waktu detail scan? my cousin cakap bahaya for baby kalau takbuat detail scan ni. -jangan kecam first mom takbanyak ilmu lagi #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Details scan mmg penting tp kalau dah terlepas nk buat camne. Doa yg baik2 je. Saya pun tak buat sbb budget limited tp Alhamdulillah anak saya okay je

1mo trước

overthink pulak harap baik baikje baby. dan urusan kita dipermudahkan