ada spe² tau x nak hilang btuk tanpa mkn ubt hsptl sakit dada apabila btuk, kdgn sy bru 15 mggu.

hilng batuk

2 Các câu trả lời

sy mkn nenas dgn madu. nenas yg betul2 dah masak sepenuhnya. potong kecik2 buang batang nenas kt tgh tu pastu masuk dlm bekas. tuang madu smpai paras nenas. mkn 3 kali sehari inshaAllah hilang. cmpur air suam pun sedap jgk. jd jus nenas. kne pantang minuman sejuk jgk ye

Boleh cuba minum air suam + lemon + madu. Tapi kalau ianya berpanjangan, sakit dada tu kerap dan menganggu activity harian, disarankan check dengan doc.