virgin coconut oil

hii..sy nk tnye..vco bile bole start amal kan..ad yg ckp x bole awal sgt..nnty baby besar laa..baby tlebih active laa..mohon pencerahan..

1 Trả lời

Ada yg sy baca dri group2 ibu2 di fb. Jika makan vco ke atau letak di bahagian faraj untuk senang keluar. Memang senang keluar baby tapi Takut bahagian kena potong tu lembut dan doktor susah nak jahit. Sebab kulit jadi lembut. N kdg2 terputus. Perlu jahit balik 😅😅

5y trước

pulak dah..hehee