Tip cara bsp cntik

Hii..mommy blh shre x tip nk krgkn bsp tggi awl pg??ada mmy yg dh pglmn shre tip2 nk dapatkan bsp cantik #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Kalau nk ambik bsp pagi tu contoh pukul 8pg, seeloknya selesai makan malam sebelum pukul 8mlm. Mcm sy, klu tau nk check bsp 8pg then sy mkn mlm pukul 6.30ptg. Kurangkan portion nasi, kurangkan letak gula masa memasak, klu blh tk payah letak langsung. Lepas tu kerap minum air kosong sepanjang malam nk tunggu pagi tu.

3y trước

Sy pun buat mcmni selama ni.