scan gender 15w

hiii nak tanya ada tak kat sini yg scan gender awal, scan tnjuk girl... & keluar pun memang girl? orang cakap kalau girl 15w lambat tnjuk

5 Các câu trả lời

14w sistem reproductive baby dah developed, jadi memang patutnya dah boleh nampak. cuma sebab kecik lagi kan, jadi selalunya susah nak nampak, doktor pun boleh keliru. sebab tu orang kata lambat tunjuk. kalau doktor yang scan tu kata dia confirm betul girl, inshaAllah tak salah dah tu. tahniah sis 🌹

9mo trước

mommyyy nak tanya pendapat ni lelaki ke perempuan? sbb sy punyaa sonographer waswas dia cakap mcm tali pusat.

Sy nak tahu gender time detail scan. Senang sekali je buat tak payah pergi scan byk kali.

Doktor cakap blm nmpk apa2 lagi kalau dcan 14w 15w, tgu 20w keatas.. 😂

Anak first scan mmg girl smpai ke sudah lahir pon gegirl🥳

9mo trước

sis scan masa mggu berapa sis?

tak pasti pula