due bulan 9

hiii mommies, nak tanya laaa betul ker kalau bersalin sekarang suami tak boleh masuk labour room and tak ada siapa boleh teman masa kat hospital nanti sebab pkp ? da laaa baby first, jadi risau sangat pulakk. nervous sangat2😟

5 Các câu trả lời

nurse ada...jgn risau. suami ada pon bkn tiap masa. wktu melawat je. tu pon xleh dah skg..selagi pkp sy due bln 12..sy rse msih dlm keadaan pkpp.. so dr skg sy dah stnby mental fizikal. doa byk2 ditemukan dgn doc dan nurse yg baik2..yg sgt mmbntu dan kta sdri tdk mnyusahkn mreka.

Kalau hospital awam/kerajaan, ya tak boleh teman buat masa ni dan takde pelawat buat masa ni.

4y trước

yeke, tape laaa belajar berdikari hehehehe thanks🌸

Hrmmm sye due bulan 12 saya harap sgt suami dpt teman waktu nk bersalinnn nanti

4y trước

in shaa Allah mudah mudahan bulan 12 nantii semua da okay🥰

saya pun harap suami dpt temankan saya ,due bersalin bulan12

ya sis.

4y trước

sedihnye...nk la merasa suami ada kan