Tanda bersalin first mom help

Hiii mommie boleh x tlg, saya ni first mok tp dr pagi perut kerap kerass je lepas tu stop lepas tu sambong keras lgi, sekejap2 ada jugak rasa sakit cm sengugut tp xlama. Now dh baring tp masih jugak ngeras.. tp darah apa semua xda turun pun lagi.. tp xlh sakit sangat cuma xselesa n keras perut..dh ptt pg hospital ke?? Helpp

1 Trả lời

Kalau contraction 5-10minit terus pergi pac sis

3mo trước

Contraction tu baby mengeras sis 5-10minit (kerap) Sakit mcm senggugut tu tanda2 awal .