Normal x najis bayi hitam

Hii, sy nk tnya baby nk masuk 8 bulan, sy ada bgi mkanan instant (beras+daging+sayur) sbb prgi brcuti.. bby meneran kluar najis warna mcm ni.. normal x, risau plk sbb first time wrna gelap mcm ni.. ##firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #bantusharing

Normal x najis bayi hitam
1 Trả lời

bg minum air masak x? nk kata sembelit tak jg sbb tekstur ni normal klu bby dh mkn.

1y trước

ouhhh,, sbb xprnah lagi najis wrna gelap tu yg risau.. xpe mgkin sy kna bgi air masak byk2 kot.. trima kasih yaa