First Pregnant

Hii semua, nak tanya. Contoh kan sebelum pregnant memang da amalkan acid folic tu, so baru minggu lepas check guna pregnancy test tu positive lah, tapi x pergi Klinik lagi utk sahkan. So boleh ke saya teruskan acid folic tu atau macam mana, sebab lepas tengok result tu, saya dah berhenti ambil acid folic tu.

16 Các câu trả lời

acid folic wajib ambik..sebab untuk pekembangan bayi..elak kecatatan kepada bayi..

folic asid wajib diamalkan setiap hari . untuk baby besar...

teruskan....pengambilan acid folic....ia sgt penting,..

Teruskan ok sbb folic acid elok untuk baby

Asid folic x perlu stop. Mmg kne mkn sis

Saya teruskan je...