najis bayi 2 bulan

hii normal ke njis mcm ni ? fully formula #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #firstmom #bantusharing

najis bayi 2 bulan
3 Các câu trả lời

Kalau tgk tu macam ada lendir darah. Based on pengalaman sy haritu, anak sy umur sebulan berak keluar darah & lendir2 coklat macamni. Sy tukarkan dia susu, alhamdulillah hilang. Sis try monitor sehari if still ada setiap kali berak, then cuba tukar susu.

5mo trước

Haritu anak sy pun macamni. Doc cakap tu darah tapi warna diaa coklat2, lepas tukarkan susu. Terus takde lendir macamtu.

Bby xngam susu . Tukar susu if baby berak menangis mksdnya dia xngam susu

Normal. Biji2 tu iron