Tidur lebih 2 jam

Hii, nak tanya..normal ke anak 1 bulan lebih tidur lebih dari 2 jam, kadang 3 4 jam tak minta susu..kita yang kejutkan bagi susu. Itupon minum x habis, kadang separuh 30ml kadang suku je 10ml kadang xmau minum pon ya juga. Risau sbb tidur lama sangat 2 hari ni. Biasa dia minum memang 60ml setiap 2 jam #ingintahu #SeriusTanya

1 Trả lời

Kalau graph baby okay je biarkan dia tidur utk membantu tumbesaran dia jgk. Dia akn demand nk susu tu time betul2 dia nk