Trimester ke 3. Mengidam minum Coffee 3in1

Hii mommyss. Ada tak yang mcm saya. Mengidam minum coffee 3 in 1 dari trimester 1 lagi, tapi saya cuba tahan dan elakkan minum tapi sekarang dh trimester 3 rasa mcm makin kuat pulak rasa teringin tu. Sampai mimpi2 malam minum coffee. Emosi pun rasa tak stabil slagi tak dapat. Rasa mcm stress sangat. Persoalannya, bahaya ke tak kalau minum sekarang trimester 3. Secawan pun jadilahh🥲

12 Các câu trả lời

Masa 28weeks kot Saya minum java chip starbuck, lepas minum dada laju, baby aktif non stop. Esok lusa baby terus kurang gerak sampai sy kene warded. Padahal before mengandung selalu je minum ok. Maybe xserasi, so kalau setakat dua tiga teguk ok kot. Segelas mcm banyak sgt. Minum bt rasa2 je sis. Pakar pun tak galakkan, decaf ok kot

Saya baru je lepas minum hihi 3rd trimester jugak ni peminat coffee lover tapi minum xselalu la. Klau nk minum selalu biasa beli yg susu kambing yg ade prisa coffee tu.

Boleh je minum.. segelas sehari cukup la. Sy pn start preggy sampai lah 3rd trimester bru sy rse2 kopi 3 in 1 yg nescafe tu.. tp sy x minum la, sy buat utk cicah roti..

Sy hrtu seminggu dua tiga kali bt kopi, taw2 sangkut gdm hahaha xpa at least dh lepas mengidam kopi 🥲

haha sy dr trimester 2 smpai 3 minum kopi. start dr 18wks smpai sekarang. tp x lebeh segelas sehari lah

alhamdulillah sya 36w, kadang2 minum jugak kopi, tapi kopi o kg lah.... alhamdulillah baby ok...

boleh je minum sis . sy malam2 teringin nk mnum nescafe ais . sy buat je .

boleh je minum segelas untuk hilngkn ngidam tu..

boleh je ...minum je lh ...jnji jngn sllu

boleh je sis.jgn minum 3x shri sudah😁