Klinik untuk buat details scan

Hii mommy²..ada kh sni mommy² sabahan?mau tnya bah klinik mna yg boli buat details scan tu sni area kk sma brpa hrga n paling bagus klau tu doktor boli bagi ulasan & penjelasan psl tu hasil details scan...terima kasih #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing #sabahanmom

2 Các câu trả lời

Try klinik felice huang. Sy buat details scan di sana. Mmg dia explain smua details.

2y trước

Dia dekat Jalan mo p citymall sna. Kalau dari damai, jalan lurus smpai trafic light trus msuk simpang kiri.

try cek d klinik sabah nama nya dkat gaya street nda silap ada tu bikin scan