Suggestion Breast Pump

Hii mommy semua saya dh 30week. nurse dh suruh survey2 breast pump yg okay. ada any suggestions takk utk sya. sy first time nk guna😄

2 Các câu trả lời

Bkerja ke? Cari yg blh selit dlm bra so blh buat kerja sambil pam. Klu housewife rsnye beli yg biasa punya pun dh ok. In case bby kena tahan wad ke apa. Tp yg penting direct feed dlu ya

Try survey yang wireless for working moms. Sambil kerja boleh pump. Tak buang masa kan. Banyak je mummy boleh survey. Contoh macam sy suka arley Z10 and supermama 😅