Anak 9 bulan tak fokus

Hii mommies. Normal ke anak 9 bulan dia tak fokus pada satu satu benda? Contoh baru main stacking cup dgn dia kejap, dia terus pegi tempat lain. Kadang panggil nama dia pun kejap pandang kejap tak pandang. 🥹#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Baby setahun fokus 1-3minit je apatah lagi baby 9 bulan. For now fokus ajar dia tepuk tgn..melambai

4mo trước

Mmg byk sgt smpai mak2 terlalu risau anak autism. Doa yg baik2, jgn bg handphone selalu n relek2 je ajar anak sbb dia actually dh pandai cuba tak tunjuk. Sy byk kali dh baca soalan mak2 yg terlampau risau..ada yg anak sebulan pn dh risau kenapa anak tak fokus 😭😭😭

Itu normal sis jgn risau 😊 kalau dh 1 tahun lbh mcm tu bru bolh risau.