Keputihan preggy mom

Hii mommies! Nak tanya . Dah masuk 7 bulan ni saya dah start keluar keputihan tapi putih ja dan tak gatal . Tapi bila start cuci dia baru rasa gatal gatal . Tapi haritu pergi checkup air kencing kotor . Dapat la ubat antibiotik . Dah makan pon sama ja 😅

2 Các câu trả lời

saya pun ada keputihan jugak. saya bagitahu Dr dan Dr ambil sampel dan bagi ubat masuk dalam. lepas guna ubat tu keputihan saya berkurang sangat. cuba awak tanya Dr

cuba awak rendam dengan air suam + garam.