Kos bersalin hospital kerajaan

Hii mommies, ada tak yg pernah bersalin dekat hospital kajang?? Berapa yaa anggaran kos? Dan perlu tempah tak? Ke boleh walk in bila due dh sampai? Harap2 ada mommies yg boleh jawab. 😁

2 Các câu trả lời

mana2 hosp gov kos sama sahaja, kecuali fpp/1st class. normal +/- RM100, czer +/- RM200..tak termasuk if bby warded. klu awk checkup kk yg cover hsptl kajang, xperlu book. dtg je bawa buku pink, ic bila dh rasa sakit or kena serah diri.

5mo trước

Okie tq sis info