Tips Makan Zincofer...

Hii Mesti korang semua dapat ubat Zincofer juga kan ? Tapi kami dapat masa 6 bulan and ada juga yang datang masa 1st trimester Persoalan : Mesti korang makan Zincofer sebelum Breakfast kan ? Lepas tu muntah betul tak ?😂 Saya masa kali pertama makan Zincofer tu Memang muntah teruk tambahan pulak belum Breakfast lagi perut kosong muntah sampai tak ada benda nak keluar dah😅😭Kecut perut jadii! So nak tak nak terpaksa makan juga Zincofer tu Tapi ada 2 cara :- 1st Makan Sebelum Breakfast tapi cepat2 / tak payah tunggu sejam baru makan Breakfast🤣Saya amalkan ni And terus tak muntah dah sebab ada makanan dalam perut😌 2nd Makan Breakfast dulu tunggu sejam baru makan Zincofer pun boleh🤗 So far Saya amalkan yang 1st tu kandungan saya sihat Hb tak pernah Low dari 1st trimester lagi Tapi masing2 badan Allahuallam Skang dah 28weeks 5days✨

Tips Makan Zincofer...
1 Trả lời

Sy selalu makan betul2 sebelum tido, kena makan dgn air masam2 tanpa gula. Baru la tak muntah 😁