Mengidam makanan.

Hii! Kalo ada mommy preggy sini yg mengidam nk mkn something tp x dpt sbb kewangan, komen sini ye. InsyaAllah sy akan bantu. Sy pun sdg preggy & mgidam nk mkn mcm2. So sy kesian dgn mommy yg mgidam tp tak mampu😊#firstmom

19 Các câu trả lời

Teringin nk mkn kek batik melting tp xde duit husband belom gaji sy house wife preggy ank yg kedua dh 37week.

Semoga Allah luaskan rezeki sis. Dapat anak yg baik soleh solehah ❤️❤️

moga melimpah lg rezki puan. sy mengidam nk mkn kambing perap 🥹

semoga di permudahkan urusan sis, semoga sentiasa murah rezeki ,

semoga dimudahkan urusan sis bersalin nanti 🤍

semoga murah rezeki sis aamiin2 🤲🤲

mengidam sgt nak mkn sushi 🥲

mengidam mahu mkan durian 🥲

👍