Check tekanan darah

Hii boleh ke check bp selain kd biasa kita pergi? I mean check dkt kd luar tempat lain#pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

kd tu klinik desa ke? setahu saya boleh, sbb saya haritu pergi check di farmasi je. kk area saya jauh sikit dari rumah.

2y trước

Watson tak buat sis. Farmasi yang biasa je, tapi kena survey dlu sbb ada yg tak buat service ni. Bayaran saya tak pasti, ikut farmasi juga. Saya haritu foc sbb ada membership dgn farmasi tu.