Adaa tak kt sini duedate bulan feb 2023?

Hii ada yang dah bersalin ke duedate bulan februari? ceritaa kanlaa pengalaman korangg? Huhuu exciteddd tksabar nak jumpaa babyy, siapaa sini geng duedate bulan februari?🥰🥰

45 Các câu trả lời

saya due 2.2. tapi tak pernah lah bersalin betul² ikut due. yang first tak cukup buln 32minggu. yang second 38minggu. kalini tak tau la. harap² cukup bulan laa.. aaaminnnn.

Due date 8.2 . Tapi mungkin bersalin awal sbb gdm on ubat. Huhuhu. Skrg baby pn dh kerap mengeras. Berdebar + excited pun ada. Harap dipermudahkn segala urusan

sy mungkin bersalin esok 15/1/24. air ketuban dah pecah pg td 14/1/24..due 24/2/24.risau keadaan baby esok..doakan baby sy selamat, lahir cukup sifat ya🥺

9mo trước

semoga dpermudahkn urusan anak n ibu

Saya 15/2 tapi standby awal. Sebab ikut kan baby last saya jenis bersalin awal. Anak no 2 36w anak no 3 20w. Harap anak no 4 ni bersalin cukup bulan 😊

9mo trước

Yang baby bersalin 20 weeks tu meninggal awak. Sempat bernafas dalam 15 minit je sebab baby kecik sangat. Baru 450g tak boleh nak survive 🥲

sy 10/2 jangkaan...smga Kita semua dipermudahkan spnjg urusan bersalin nnt..baby & ibu siht walafiat 🤲🤲🤲

Saya due 11/2 .. berdebar semua ada even anak kedua . Klu ikot masa kakaknye dlu skrg dah beranak dlu 36w ..

Kita sama! 😍😍 EDD: 24/2. Dah cuak dah niiii hehehe. Semoga dipermudahkan urusan mommy2 semuanya ❤️

saya pula jangkaan 29/2 betul2 tahun lompat harap xlah kesian anak nnt sambut birthday 4 tahun sekali 😅

belum lg bsalin awk, klu due feb, bby lahir pramatang...bby duk nicu. ibu pantang sendiri

9mo trước

saya 24/02 hehe

inshaAllah 11/2 ni hehe tak sabar betul 🥹 anak first, cucu first, cicit first 🤭

9mo trước

saya due 10/2. Nervous sangat. anak first induce kena paksa keluar. Selesa sangat kot duduk dalam perut so berdebar tak tahu anak no 2 akan rasa sakit mcm mana nak bersalin. Adakah tgh kemas rumah ke? tgh drive ke? tgh kerja ke? macam2 dlm otak ni pikir 😂