bed rest / mc

hii. ada x mommies kat sini yang penah doktor bagi cuti utk bed rest? doktor ada bagi sick certificate tu sekali x? selalunya berapa lama ye? #Spotting1sttrimester

17 Các câu trả lời

ye dpt skali sick certificate (bleeding).. sye dlu dpt 2 hari cuti (jumaat, sbtu).. ahad memg cuti..

1y trước

sye peg klinik swasta.. khas utk ibu & anak..

Sy pernah bleeding 1hari then spotting masa 7week , dtg ke gov hosp doc ada bagi 3hari mc juga utk bedrest.

Saya dapat 3 hari sbb spotting 12 minggu. Haritu pun dr bg 3 hari. Dr inject dr suruh pn duphaston 2 minggu

Bedrest slu dpt skli mc..sy ank 1st dlu bedrest doc bg skli mc 10 hri..kne bedrest sbb bleeding..

awak cuba la berbincang dgn awak punya majikan / hr. minta budi bicara utk wfh.

saya hritu dapat mc 4hari . termasuk hari saya datang ke klinik

sy hari tu dpt 3hari MC dr hospital masa bleeding at 11 weeks