Hidung tersumbt bby 50 hari..

Hidung bby tersumbt nk kena bt ap yaa 🥲🥲 pegi klinik ka or ad cara lain 😭 help..

1 Trả lời

Sedut guna nasal aspirator sis. Satu lagi buat tepukan percussion.

12mo trước

Boleh. Hidung tersumbat maksudnya ada lendiran dalam hidung baby. Sama jugak kalau baby bernafas grok grok. Ada lendiran atau kahak pada rongga pernafasan baby. Cara efektif awak buat dulu percussion tu. Fungsi untuk membantu melonggarkan rongga pernafasan baby.