First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Các câu trả lời

Sy pn beli sikit2 start 4m.. skrg dah 7m agk slow sikit sb pergerakan da terbatas..xlarat nk soping beriya..😅

Sy beli start 6bln,beli sikit2 dulu lps beli brg baby beli brg utk masa berpantang plak

Beli sikit2 start 5 bulan

Yes..exactly true. Saya pun beli sikit2 . Dah boleh start beli la tu mommy..

saya baru 4 bulan. dah start beli baju2 baby wlaupun jantina belum tau

5 bulan da start beli skit2. Buat checklist, nnt senang nak tahu ape yg patut dibeli 🤗

5y trước

share checklist bole sis?

Sy pon bru plan nk beli apa.. 4m++.. buat list bukan main panjang.. pening jap.. hahaha.. kena beli dah sikit2

5y trước

Boleh share list jugak? Baru 4 month jgk ni. Nervous fikir brg apa kena beli dlu. Kalau boleh nak beli sikit2