First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Các câu trả lời

dah boleh beli dah sis 😊 sikit2 n bnda yg penting beli..sya 7 bulan lbh bru beli sikit2

Start 6bulan ke atas boley dh bli sikit2 sis...tkut nnt dh msuk hujng2 xlarat nk jalan huu

Boleh dh beli sis... Nnt nk kemas2 brg baby basuh baju dia lg tkt mase tu dh xlrt dh 😅

Dh kene start beli... Kalau xtahu gender baby pon.. Start beli barang pantang mommy2 dulu

Dah boleh beli sikit2. Sy skrg dah masuk 24weeks dalam beli sikit2 dah nak cecah rm1k...

Ada duit beli je terus sis. Sy habis rm600+ brg baby je. Belum brg mak baby lagi. Huhuhu

nope..6 month my mom pon da bising xbeli brg baby lg... better buy...for any emergency

Boleh dah beli masa ni. Saya 5 bulan dah beli sebab tahu anak saya keluar masa 7 bulan

dah 8 bulan baru beli. nurse kata around 7 8 bulan dah boleh start beli barang sikit2.

da boleh start beli sikit2 sis, baju saiz newborn beli sikit je sbb baby cepat besar..