Barang Baby

Heyyo Mommies ??‍♀️ Nak tanya, uols start beli barang baby bila ek? Sekarang baru 3 bulan lebih, tapi eksited nak beli dah ??‍♀️ Huhuhu. Kalau beli barang baby, korang prefer beli kat mana ek? Anakku ke Little Genius ke or mana? ? Sorrylah, first baby huhuhu banyak tanya.

34 Các câu trả lời

Sy dh 4 bln lebih tp beli sikit je pstu ambk yg kakak pny . satu lg tggu promosi hjung tahun brg bby lg murah . yela due date lmbt lg kn 😆