bleeding

Helu mummy.. siapa ada pengalaman bleeding wkt awl kehamilan .sya ada bleeding dah masuk 2 minggu .doktor ckp normal .seminggu lg jmpa doktor semula.sya tkt sya keguguran tp wkt ada bleeding tak rasa sakit kumpalan darah pun tak ada .skg rasa ada je nak kluar dr vagina.

2 Các câu trả lời

Sy smpi 12w ada spotting. Tp kuantiti sikit. Cuma lendir coklat tp hmpir setiap hari ada. Pnh sekali darah berketul tp scan baby sume ok.

Ikut dari kuantiti bleeding. Kalau xpenuh pad itu cuma penempelan.