Baby taknak botol. Nak DF sahaja

Help me pleaseee, saya plan nak start kerja bulan 7 ni. Tapi baby still taknak minum susu botol. Dah beli 3 jenis botol. Yg first beli murah jenama anakku, then tommee tippee and skrg pigeon. Masih taknak jugak.. 😩😩#SeriusTanya #bantujawab

11 Các câu trả lời

Cuba try philips avent. Anak saya first try terus okay dengan philips avent

2t trước

aah betul. sy ada problem inverted nipple. mula2 dulu try anakku, anak mmg reject. bila try guna avent philips yg wide neck tu, terus nak. tp try yg bottle avent yg biasa tu, x nak pulak. putingnya keras kot. yg wide neck tu lembut

Try avent. Sy bg botol tu je baby terus nk . Botol lain dia tolak

Boleh cuba avent. Kot2 membantu ke untuk baby

5280438