Baby cot @ katil baby

Helo mummies, ini kandungan kedua saya. Masa baby first saya takbeli babycot. Yang kedua ni nak beli tak ye? Anak first masih tidur sama2 dgn saya & dia tidur ganas 😬 boleh suggest tak yg jenis playpen atau kayu yang ok? (Saya menumpang rumah mak) tq

2 Các câu trả lời

saya guna yg playpen. sennag bawak travel sis. boleh buka dan tutup dan jimat ruang kalau baby dah besar boleh tutup simpan

better yang kayu, boleh pakai lama sebab boleh adjust level tilam.