Breastpump handsfree

Helloo, nak tanya..ada tak breastpump handsfree yang sesuai untuk pengguna corong? Saya dah try breastpump handsfree mcm eynshan dengan momedi+, tapi rasa macam xde suction and susu tak keluar pon. Sekarang saya pakai dr isla yang corong, tapi struggle lah nak dukung anak sambil pump. :( Any suggestion untuk pump handsfree? #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Saya beli arley . Mahal sedikit , tapi okay . Suction okay plus dapat nasal punya sedut kalau ada kahak ke apa2 . Dia macam 2 in one teros . Tapi saya beli sebelah je , sbb susu saya tak banyak sgt . Saya pakai dr isla juga masa mula2 . Tapi lepas 2 minggu camtu bateri cepat betul habis .

5d trước

Betul, bateri mmg cepat habis slalu bawak powerbank jugak…awak pakai arley berapa lama dah? Suction dia okay x mcm dr isla?