HB MAKIN TURUN

hb skrg dh 10.6 ... bru tukar ubat zincofer pde iberet... minta ibu2 klu thu ap2 pmkanan atau vitamin yg bguss utk naikkn semula hb... #firstmom

1 Trả lời

yg sy buat baru ni since sy pun ambil iberet n hb drop sekejap ke 10.8 aritu sbb mkn on off, bangun pagi je trus ambik iberet time perut kosong. telan dgn air sunquick kosong pun elok jugak. latest checkup sy hb naik balik dah 11.2 alhamdulillah

5mo trước

x tahulah. sy anak 1st n tgh preggy 2nd pun iberet xde plak bau ape2. dia just besar saiznya so kbykn mummy susah nk telan haaaa