hb low

Hb saya low dah cuba mcm" ..tpi still low last cek 8.3.. Hmmp bleh share ker apa ptua lagi yg ada

2 Các câu trả lời

Samalaaaa. Ada yang akap kena makan banyaj telur lah, ambil vit tambahan kt farmasi lah. Tapi so far sekarang just tolak habis segala caffeine. Huhu

Kalau sy, sy amalkan makanan ni. Roti wholemeal Dried apricot Almond Kismis Jambu batu Pati delima gulsan/buah delima

5y trước

Oh ya lupa. Mkn pon kena pantang.😂 Jgn minum milo, teh, kopi. Bnyk mkn buah oren😋 Lagi2 sis hb low tu