Risau tdk ada perubahan

Hb msi rendah dn berat bdn msi blum mencapai yg sepatutnya.. usia kndgn 5bln sdh...ada tips tak ibu2 utk naikkan slera mkn sbb mkin kurang😣dn hb pun msi 10.8 tdk naik2 #firstbaby #1stpregnnt #seriusnanya #mommybuntu

9 Các câu trả lời

mkn benda yg boleh mbuka selera... sy sll mkn jambu batu, air sunquick.. alhamdulillah hb ok buat masa skrg... mkn pon sy cr yg boleh buat sy bselera nk mkn... sll cik husband lah jd mangsa mcari kat kedai🤭 #TAPSupermoms

Sy pun suka sgt amalkan mkn jambu batu.. Hb x pernah kurang dri 12... Pnah check 13.. Nurse ckp waa.. Bnykk.. Hihi.. Sy mmg amal kn mkn jambu batu tu sbb lg pun alahan teruk x slera mkn.. Jambu batu tu jela rse selera..

nak naikkan hb byk makan sayur hijau. ada byk lg tips, boleh try google. saya pun dulu selalu kurang, so bila tahu minggu tu ada check up, mmg topup sayur hijau byk2, makan sepanjang minggu tu, in shaa Allah bacaan cantik. hehe

Petua org cina nak naikkan hb minum air jambu batu & makan buahnya ☺️ sy dah try Alhamdulillah hb tak pernah drop

Sy ada baca blog, dia kata dia makan kambing & minum susu kambing. Dari 10.5 naik 13 hb dia. Wallahu'alam.

Makan maltofer. Sy pun masa bersalin twin hb 10.8. In sha allah tkde pape masalah

4y trước

Sy jumpe doc pakar setiap dua minggu

cuba amalkan pati delima setiap pagi or sblum g check up

Utk naikkn hb minum air sunquick . Mkn buah byk 😇

Naikkan hb minum jus pati delima, buah jambu batu.