Haii mommy²..blh pinjam mata uoll x.. klu cmni positve ke negtv..sbb line ke2 tu samar²..

Haritu sy da delay smggu period pastu ada kluar darah koko² pink cair..so sy cfius..btw upt tu bru kmrin sy test. #seriusnanya #firstmom #ingintahu

Haii mommy²..blh pinjam mata uoll x.. klu cmni positve ke negtv..sbb line ke2 tu samar²..
5 Các câu trả lời

nampak double line..

2y trước

dlm gmbar xjelas mne line tu..tp kt luar npak line pink dye..next week bru nk test balik.