Confuse hamil atau tidak

Haritu sy check 2 kali positive, harini negative. Macam mane ye mommies? Perlu ke sy ke klinik 😭 #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby #firstmom

Confuse hamil atau tidak
3 Các câu trả lời

clear blue line biru ni senang dapat indent. tu nampak macam indent sebab halus sangat line dia. patutnya kena sama tebal macam line C baru kira positif.

Cuba pergi klinik swasta, mintak scan rahim. Kalau dinding menebal tu insyaAllah ada nnt pergi lg lepas 2 minggu

Berapa weeks da? Clearblue tu positive

8mo trước

Kalau ikutkan skrg 5w