Keputihan kuning tapi tak berbau

Haritu saya ada share tentang gatal di miss v tapi tak teruk. Harini tiba2 keputihan warna kuning keluar. Dia mcm sticky tapi tak berbau. Sesiapa pernah alami? Sebab apa ya? Saya dah guna ubat yg masukkan dalam vagina tapi tak menjadi..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Keputihan kuning tapi tak berbau
1 Trả lời

better puan g jumpa doc semula dan dptkn nasihat jika ada rawatan cara lain pula blh dilakukan..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin..