Ketumbuhan fibroid

Haritu saje buat scan nak tgk baby. Tp rupanya terscan fibroid sekali. 3cm😭. Ada ibu2 sini yg ada fibroid juga masa pregnant? Boleh share pengalaman? Bahaya tak? Risau kan baby je 😢

2 Các câu trả lời

sy ada endometrioma.. sblm preggy dh ada.. klau xdapa, biasanya dia mengecut sbb baby mkin besaq.. doc akan monitor dulu tgk besar atau kecut atau dok camtu ja dan klau xda effect baby/mommy mmg xkn buat apa lg la..

saya ada 2×5 cm mcmtu, kalau nasib kita baik. makin baby besar. fibroid akan kecut sendiri. doc mmg tkbagi ubat tapi cuma pantau

2y trước

insha'Allah tk bahaya kan baby, kalau makin besar doc akan buang. jgn risau tau