31 minggu gerakan

haritu masa tepat masuk 29 minggu betul betul susah mau kira gerakan baby. tiba tiba ja mcm jarang tu dia gerak paksa cucuk cucuk perut dulu. skrg 31 minggu nah mcm setiap masa pula dia gerak hahahaha x sudah risau sangat syukur alhamdulillah 🥰 tapi tula risau kepala dimana sdh. sbb macam terasa dia pusing pusing. sebelah kiri ada benjol satu perut sebelah kanan saya memanjang benjolan kalau dia mengeras hahahaha harap baik baik saja#firstbaby

2 Các câu trả lời

31 minggu baby still ada ruang nak pusing2. Nanti baby makin besar, gerakan tu pun kadang2 susah nak rasa sbb ruang dah sempit

1y trước

lah yaka. saya ada baca dorg kata makin besar makin rasa gerakan baby sbb dah sempit

Mudahan semua baik tanpa mudarat. Enjoy the moment 🥰

1y trước

Sama-sama