Baby 7bulan macam cirit

Harinih breakfast saya buat creamy pisang guna susu fullcream . Tak lama lepas makan dia kentut sekali keluar najis macam nih, sekarang pun keluar lagi najis macam nih . Cirit ke macam nih ? Nak kena bawak g klinik ke ye ? Baru dua kali berak#bantusharing #firstmom #seriusnanya

Baby 7bulan macam cirit
2 Các câu trả lời

susu fullcream puan masak tk dahulu? dan boleh jugak asbab pemilihan pisang , puan boleh search pisang sesuai utk bayi . puan monitor hrini dan esok kalau masih cirit lebih 4-5kli kne bwa jmpa doktor .

9mo trước

susu masak dulu sis, saya pakai pisang emas . cirit ke macam tuh

susu full cream tu puan masak dulu tak? setahu saya tak boleh terus campur. kene panaskan dulu susu full creamnya.

9mo trước

mmg masak dulu sis .