saje nak share perkembangan

harinie makin byk kuar ...da pegi hospital .. dktor sruh balik dulu ..tunggu ketuban pecah ..bru datang ...

saje nak share perkembangan
14 Các câu trả lời

mlm ni da start kuar darah macam nie .. sakit ..

3y trước

mmg sakit sis ..skrg sy tgh rase tuu .. sakit .. xtahu nak ckp mcm mne .. smpaii mkn pun xbole ..perut xlapar ..sakit ... paksa mkn untuk ade tenaga .. tp skrg musim covid sis ...dieorg xtahan ..katil xckup ..ward full ...😌 .. doakn sy dberi kekuatan .. n dipermudahkan urusan bersalin dgn selamat .. inshaallah aamiin ..🤲

maaf byk tnye ..sbb first bby .. xde pengalaman ..

3y trước

okay ... htaa kuantan

Semoga urusan puan dipermudahkan. Aminn 🤲🏻

3y trước

aamiin inshaallah ..doakn sy yee ..

awak skrg dh berapa weeks

3y trước

38weeks 4day